

Čaj se preporučuje majkama za vreme dojenja. Proizvodi od šipka otklanjaju tzv. proljećni umor, malaksalost, bljedilo kože i nevoljnost kao i ostale tegobe uzrokovane nedostatkom vitamina C. Šipurak blagotvorno djeluje na sistem organa za varenje, na izlučivanje mokraće (bez ikakvih nadražaja bubrega).
Čaj od šipurka se preporučuje za sprečavanje nastanka kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima. Takođe, čisti krv, a koristi se kod upalnih procesa bubrega, bubrežne nakapnice i mokraćnog mjehura.
Čaj od cvjetnih latica šipurka koristi se za pripremanje čaja kod krvarenja iz želudca, creva, pluća i hemoroida kao i protiv proliva i želudačnih grčeva. Pomješan sa drugim biljkama koristi se u lečenju mnogih drugih bolesti.
PROČITAJ VIŠE O OVOM PROIZVODU ↓
Poštovani, mi smo svoju zalihu rinfuznog šipurka nabavili na obroncima planina Grmeč i Borja, što garantuje njegov kvalitet iz čistog razloga što se sa sigurnošću radi o proizvodu koji nije bio u blizini bilo kakvog puta ili nekog drugog zagađivača koji bi mogao da utiče na njegov kvalitet.
Način na koji mi plasirmo ovaj proizvod se svodi na probiranje kvalitetnih zrna i odstranjivanje oštećenih, te obrezivanje pupa i petiljke proizvoda, nakon toga se daje na sušenje koje traje 30 dana na temperaturi od 20 do 30 stepeni u prostoriji koja se redovno prozračuje. Rok trajanja ovogodišnje zalihe je do 30 maja 2011 godine.
Pakovanje iznosi 15 supenih kašika.
Način pripreme: u 3 dcl proključale vode dodati jednu supenu kašiku plodova zatim poklopiti i sačekati 15min a nakon toga preporučujemo da po želji zasladite sa medom i konzumirate.
Poštovani, mi smo svoju zalihu rinfuznog šipurka nabavili na obroncima planina Grmeč i Borja, što garantuje njegov kvalitet iz čistog razloga što se sa sigurnošću radi o proizvodu koji nije bio u blizini bilo kakvog puta ili nekog drugog zagađivača koji bi mogao da utiče na njegov kvalitet.
Način na koji mi plasirmo ovaj proizvod se svodi na probiranje kvalitetnih zrna i odstranjivanje oštećenih, te obrezivanje pupa i petiljke proizvoda, nakon toga se daje na sušenje koje traje 30 dana na temperaturi od 20 do 30 stepeni u prostoriji koja se redovno prozračuje. Rok trajanja ovogodišnje zalihe je do 30 maja 2011 godine.
Pakovanje iznosi 15 supenih kašika.
Način pripreme: u 3 dcl proključale vode dodati jednu supenu kašiku plodova zatim poklopiti i sačekati 15min a nakon toga preporučujemo da po želji zasladite sa medom i konzumirate.



Dostava naručene robe se vrši svakog utorka i petka, ukoliko isti nisu neradni dani (državni, vjerski praznici...).